2008-07-03, 12:04
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Ana o Boże aż 39 stopni Jeszcze sie nie ugotowaliscie?
Zobaczysz, jak te 2 miesiace szybko miną i zobaczysz sie z Julkiem. Poza tym moze spotkamy sie w Polsce większą grupą. Bedzie fajnie 
Spotkanie z koleżankami udało się. Brzuchatka wygląda ładnie. Ula jest juz w 22 tygodniu i jutro idzie na usg i już będzie wiedziała jaki dzidziuś siedzi u niej w brzuchu Druga przyjechała z córeczką. Natalka ma juz prawie 5 lat i fajna z niej dziewczynka Emilka bawiła sie z nią, siadała jej na kolana Natalka nosiła Malą Jeszcze była jedna z moich koleżanek, ale ta jeszcze "niedzieciata" Pogadałyśmy sobie, powspominałyśmy sobie, jak to dobrze było na studiach , ponarzekałyśmy też trochę. Ogólnie było bardzo fajnie.
Aha, chciałam jeszcze Wam napisać, ze Karol dopiero dzisiaj miał pierwsze zabiegi. Ma tego trochę: 5 dziennie. M. in. masaże, basen, rowerek na siłowni, okłady z borowiny, jakieś tam prądy i chyba coś jeszcze, ale już nie pamietam 
Wczoraj cały dzień przesiedział, był nad jeziorem i ponoć sie spalił na słońcu 
No nic, wracam dalej do pracy Ale mi sie nie chce.... A gorąco u nas w biurze, jak cho***a 
Kamila już odpisała: "Hej u nas wszystko w porzadku, tylko brak czasu na wizaz niestety, nawet nie mam kiedy poczytac- cały czas na dworze, a jak Fifi spi to firmę obrabiam. i budowa. jutro Michal z tatą leja fundamenty, a ja musze im obiad doniesc. tęsknię za Wami"
Dobrze, ze to tylko brak czasu nie pozwali Kamili za odwiedzanie wizazu
Edytowane przez bassienka
Czas edycji: 2008-07-03 o 12:52
Powód: dopisek
|
|
|