2008-07-03, 16:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Napisane przez bluegirl
Wczorajszy plan sprzątania pokoju nie został zrealizowany w 100%.
|
Mój też nie całkiem wypalił. Tak w 50 %, ale to i tak nieźle.
Cytat:
Napisane przez tymena
Znam osobę, która wraca z pracy, przebiera się w dres zasuw na swoich 60m2. Sprząta w tygodniu codziennie i całą sobotę również.
|
Znam dwie takie osoby, a konkretnie panie. Jedna pucowała na polecenie męża, z którym już się rozwiodła Druga pucuje, bo ma dziecko z ciężko atopową skórą i dla jego lepszego samopoczucia to robi.
Cieszę się, że ja mogę sprzątać, kiedy sobie wybiorę.
Cytat:
Napisane przez MoniaK
A skoro mam dzień wolny to idę do fryzjera 
|
Ja się od miesiąca wybieram. W końcu byłam zdecydowana na dziś, ale spanikowałam, bo nie mam pomysłu na fryzurę Ja się w ogóle w żadnej nie widzę.
A Ty, Moniu, co sobie fajnego zrobiłaś na głowie?
Cytat:
Napisane przez Favkes
Lubię chodzić na boso i mnie trafia jak mi się coś do stóp przykleja - a podeszwy musza być czyste  inaczej wpadam w dół 
|
A to tak się da? Eeee, nie wierzę 
Głowa mnie dziś napiernicza ostro Wzięłam ostatnią tabletkę przeciwbólową, a ona boli i tak. Mam nadzieję, że nie dostanę teraz bolesnego okresu (a już miał przyjść, więc to kwestia raczej godzin), bo nie będę miała czego zażyć.
Diabeł dalej we mnie siedzi Zaraz po powrocie do domu nastawiłam pranie (to, co wczoraj kupiłam w ciuchlandzie ), a potem zajmę się sobą. Jakiś pedicure, manicure i depilacja mi się przyda 
Przyszły dzisiaj pocztą moje buty Irregular. Fajne są, bardzo fajne. I w fikuśnym opakowaniu, i w ogóle. Na pewno nie moje ostatnie tej firmy
|