Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-03, 22:42   #2016
kaśka333
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Dobry wieczór!!!

A ja znów po jagodobraniu, rączki odczyszczone kwaskiem, można siąść do klawiatury. Oczywiście zaraz idę spać, tylko sobie troche na psy powyzywam. Uwzięły się na mnie, czy co???????? Wczoraj znów mała imprezka - oblewałam tytuł mgr inż. braciszka, bo w poniedzialek sie obronił. Teraz szuka pracy, do południa mnie męczył przy pisaniu CV i listu motywacyjnego

Ana to ci troszkę smutno będzie bez siostry i Julka (faktycznie szybko minęło), ale za to jak przyjedziesz do Polski to będziesz wielce uradowana A przepisz na trunek wypróbuję, naturalnie!!!

Czarinko ja w sumie to się nie mogę doczekać wyjazdu, bo tam piździ i leje, a wolę teraz tą angielską pogodę niż te nasze upały. Powiem Ci szczerze, że jak do tej pory to nie dałam Krystianowi nic smażonego do jedzenia, słodycze też ograniczam, daje mu czasem biszkopty lub paluszki. Ostatnio dostał 2 tafelki czekolady, ale już nie dałam rady go przed nimi uchronić. Ja nie mam problemu z brakiem apetytu u Krystianka i zje wszystko, więc wolę mu dawać rzeczy zdrowe.

Ale jest gorąco!!! Krystian codziennie sie kąpie w baseniku, ale juz mu spowszediały te kąpiele i biega gołymi stópkami po podwórku u mojego brata. Wczoraj zjadł im wszystkie maliny z krzaka i wszystkie dojrzałe wiśnie. Agrestem też nie pogardził, czerwone porzeczki jadł z mrówkami, bo jest ich więcej na krzaku niz owoców Ale Krystiankowi to nie przeszkadza. No i znów nie wrzucę zdjęć, bo nie mam juz siły siedzieć. Idę lulu , odezwę się chyba dopiero w niedzielę, bo moja siostra z rodzinka jutro sie "zwala" i będziemy się gościć. A w sobotę tata robi kociołek Hadżi z moich stron to pewnie wie jaki to rarytas

ALBUMIKI
kaśka333 jest offline Zgłoś do moderatora