2008-07-04, 00:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Konto osobiste <30 w WBK
Ja mam to konto od 4 lat. Generalnie z obsluga, zalatwianiem czegokolwiek w oddziale nigdy nie mialam problemu, co wiecej obsluge banku kojarze bardzo pozytywnie (zwlaszcza ekipe pracujaca na rynku glownym w Krakowie - bardzo przyjemni ludzie).
Ja sporo korzystam z kart platniczych, wiec nawet nie wiedzialam, ze jak sie mniej korzysta, to pobieraja oplate. Druga karta po 2 latach przyszla sama po prostu poczta, ja w ogole nie musialam o tym pamietac, nie pobierano za to gotowki.
Z zalet mam mozliwosc zaciagania duzego debetu (jakby cos ), dosc nisko oprocentowanego. Z bankowoscia elektroniczna nie mam problemow, w jednym miejscu widze ror i karte kredytowa. Transakcje sa bardzo dobrze zabezpieczone, to jeden z najbezpieczniejszych bankow w Polsce.
Wszystkie reklamacje byly rozpatrzone pozytywnie, nigdy nie musialam sie o nic awanturowac, aby postawic na swoim.
Dlaczego jednak rozwazam zmiane?
Faktycznie sprawdzanie salda w bankomacie kosztuje zlotowke. Coraz wiecej wykonuje przelewow, a to konto zdecydowanie nie jest korzystne dla tych, ktorzy czesto dokonuja takich transakcji.
Inne banki chwala sie wyzszym oprocentowaniem.
Bankomatow nie jest az tak duzo, a bank nie podpisal umowy z euronetem.
|
|
|