Cytat:
Napisane przez tiffi1
Nie ma problemu. Tak jak psiałam gość og fotografowania i filmowania robi naprawdę porządna robotę. Widziałam też co robił pan z Ella Video (moim zdaniem odpadł w przedbiegach). Ale powtarzam ten mój kamerzysta to ciążki przypadek jeśli chodzi o komunikowanie się z nim.
Co do biur podróży ja do tej pory najczęściej byłam z TUI, Wezyra, Selectursa. jakbyś miała jakieś pytania to służę pomocą
|
Wezyra zdecydowanie odradzam !!!!!
Cytat:
Napisane przez Modliszka86
Hehe.. widze ze ten Egipt to popularny kierunek jesli chodzi o podroz poslubna 
My tez planujemy Egipt Z tego co slyszalam to zanim zdecydujesz do jakiej miejscowosci chcesz jechac najpierw nalezy sie zastanowic co chcesz zwiedzic Hurghada to wycieczka do Kairu bo jest w miare blisko natomiast jeli chcecie zobaczyc Jerozolime to lepiej jechac do Sharm el Sheikh. 
|
To prawda,że trzeba wcześniej ustalić co najbardziej nas interesuje,ale Kair jest akurat bliżej Sharmu o ile się nie mylę bo z Hurhady to wyprawa baaaaardzo daleka jak nad morze z CK (całą noc). Stąd warto wybrać się do Luxoru. Polecam!! W Sharm el Sheikh poza tym jest delfinarium podobno.
Egipt ma cudowne miejsca do nurkowania. Piękne rafy koralowe
Pamiętajcie ostro się targować i sprawdzać ostateczne ceny w innych miejscach. Specjalnie rzucają wstępnie wielokrotnie wyższe ceny.
Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-04 o 06:42
Powód: post pod postem
|