nie wiem w jakim mieście mieszkacie i jakie macie ceny mieszkań, ale czasem da się dołożyć choćby 20-30 tys i się ma parę metrów mieszkanko większe i dzięki temu dodatkowy pokoj

Jak weźmiecie na więcej lat to owszem, ogólnie spłacicie dużo, ale przynajmniej nie odczujecie tak bardzo miesięcznego dodatkowego wydatku. A jednak swoje to swoje i lepiej na lata żeby było
super!

lepiej, że się wierciła niż jakby miała uparcie spać i zaczęłabyś się jeszcze martwić

i gratuluję potwierdzonej dziewczynki
Moja mama mnie dziś dobiła, bo mówiłam jej, że koleżanka będzie mieć drugą dziewczynkę, a ona "hm... fajnie, już druga dziewczynka a u nas nawet pierwszej nie ma...'

no mi też smutno, że nie córeczka, ale przecież synek też na pewno musi być fajny i na pewno będzie takim synkiem mamusi, nie?

cały czas próbuję sobie domawiać następne plusy posiadania synka, oczywiście kocham go mocno, ale przez moje marzenia o dziewczynce trochę mnie życie zaskoczyło

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------
Mam cookidoo, ale jakoś z niego nie za bardzo korzystałam, a pewnie to też kopalnia wiedzy

stamtąd masz przepis na tą brioszkę z czekoladą?