2018-02-01, 13:58
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 6
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
Solina - No szkoda ze tez Cię dopadły wysokie cukry [emoji20] ale z tego powodu Cię wzięli do Spa ? [emoji20] Eh ... trzymaj się tam dzielnie i wychodź szybko [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------
Tak tak - papier to obowiązkowo [emoji106]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Lekarz uznał, że musimy zrobic badania jeszcze raz (w innej formie), żeby potwierdzić wynik, bo często wychodzą fałszywie tak wysokie. Wychodzę jutro .
Cytat:
Napisane przez Ladymama85
Zapisały mnie na 26.02. do diabetologa  powinni to byc jakos szybciej rozwiązane
|
Też miałaś za wysokie wyniki? Robiłaś potem jakieś dodatkowe badania?
Cytat:
Napisane przez blaira
Eureka...nowy wątek. Melduję się
Sollina, mam nadzieje że szybciutko wyjdziesz.
Daj znać jak wyniki.
Brunetka, gratuluję studniówki
Rybcia, super że wizyta udana. 
Byłam dziś w biedronie i wzięłam dwie paczki "1" na próbę bo w dalszym ciagu są po 7,99zł
Dziewczyny nie ukrywam, że martwicie mnie tymi swoimi "słodkimi" wynikami 
Czy prócz wyniku są jakieś objawy?
Jedziemy dziś oglądać szafę, akurat ktoś w okolicy sprzedaję....a już męża przycisnęłam, bo nie mam gdzie ubranek chować nie mówiąc o swoich rzeczach bo do komody na czworaka coraz ciężej.
|
Wychodzę jutro.
Co do badań, to ja się fatalnie czułam po tej glukozie. Robiło mi się słabo, miałam mdłości, takie dreszcze jakby. No i wcześniej robiło mi się słabo jak za długo stałam, jak byłam na zakupach w galerii, to też miałam takie omdlenia, a przechodziło od razu po lodach (spadał mi cukier i dlatego).
Mimo wszystko wierzę, że jednak to był błąd w tych wynikach i teraz wyjdzie, że jednak wyniki były błędne
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|