Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o AVONIE cz. 39
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-02-02, 09:24   #989
stenka30
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o AVONIE cz. 39

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
Droga Konsultantko, Drogi Konsultancie,
W wyniku zmiany cen usług u naszego dostawcy informujemy, że wraz z rozpoczęciem kampanii 3/2018
(okręgi prognozujące 5/2018) zmianie ulega opłata za dostawę ekspresową do Paczkomatów InPost z 2,90
zł na 4,90 zł.
Zmiana cen dotyczy wszystkich zamówień z katalogu 3/2018 (okręgi prognozujące 5/2018) również
złożonych przed rozpoczęciem katalogu tj. od 05.02.2018.
Prosimy o uwzględnienie tej informacji planując zamówienia od kampanii 3/2018 (okręgi prognozujące
5/2018).
Nasz dostawca InPost, to druga co do wielkości grupa pocztowa w Polsce. W ramach swojego rozwoju
w 2018r. zapewnia zwiększenie o prawie 2000 ilości Paczkomatów w całej Polsce.
Obecnie Avon wspólnie z InPost oferuje Konsultantkom prawie 2700 Paczkomatów w dogodnych
lokalizacjach oraz możliwość wyboru opcji dostawy płatnej - 24h i bezpłatnej 72h.
Pokazały się trzy nowe kolory matowej szminki w płynie, poszperałam trochę w necie u wychodzi na to że one są takie niby metaliczne, w katalogu nie ma o tym słowa, mają drobinki i wyglądają perłowo matowo [emoji53] troche paskudnie jak dla mnie.
Zamawiałam maseczkę z algami z demo, taka sobie, ma paprochy, śmierdzi wódą ale to przy peel off normalne, krzywdy nie robi, nie depiluje, jak dla mnie może być [emoji846]
Body fioletowe z internetowej jest śliczne, trochę obcisłe bo to m, ale wiem z doświadczenia ze się rozciągnie, można nosić bez stanika.
Torebki colour block w końcu nie zamówiłam bo przesuwali dostępność a chciałam ją na już [emoji846]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując