Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebna zmiana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-03-25, 10:27   #1
201607150859
Konto usunięte

Potrzebna zmiana.

Witam Kilka dni temu skończylam lat 24 i potrzebuję zmiany w wyglądzie, takiej malej wiosennej metamorfozy. Nie mam zielonego pojęcia jakim jestem typem kolorystycznym. Wydaje mi sie, że zblizam sie w kierunku zimy, bo teraz mam ciemne wlosy, ale moja cera ma cieply odcien, lekko brzoskwiniowo-zloty. Naturalne wlosy sa koloru ciemny blond z miedziana poswiata. Niestety, bardzo mi się ten odcien nie podoba, źle się w nim czuję, mam chyba dusze brunetki. Oczy takie jak na zdjeciu, czasem niebiesko-szare, czasem zielonkawe, raczej jasne, takie wodno przeźroczyste. Wlosy aktualnie bez grzywki, dlugosc do ramion, kolor brąz, jasna oprawa oczu. Moim wielkim problemem są opadające powieki (jak widać na zdjęciu).
Chcialabym bardzo zmienic fryzure, no i w koncu jakos po ludzku sie malować, bo tych ekserymentow już mój portfel nie wytrzymuje. Od razu mówie, ze w brązach wyglądam na chorą - to wiem Może ktoś ma jakiś pomysl na makijaż i fryzurę dla mnie? W jakich kolorach będzie mi dobrze? Z góry dziękuję za wszelkie rady i pozdrawiam serdecznie
201607150859 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując