Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-04, 22:45   #222
Navien
Wtajemniczenie

Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
kurcze, ja to nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam chipsy. chyba jakoś na początku kwietnia tylko.
ale lodyy.. i tu robi się problem. ostatnio prawie codziennie je jadam, jak myślicie straszne wykroczenie? no nie potrafię sobie ich odmówić, nie potrafię.

kurcze, ah drugie kurcze. więc już kurczaczki.. mało ćwiczę. 5 minut brzuszków dzisiaj tylko. no nie mogę jakoś więcej. pobiegam jutro, dzisiaj za bardzo mnie naderwane ścięgno boli. a jak macie może gdzieś linka, do jakiegoś aerobika on-line, że tak powiem? jakiś filmik,czy cuś
Oj tam, zależy ile kalorii mają te lody, jak mało, to się nie martw

Cytat:
Napisane przez andziuchna Pokaż wiadomość
topcia jak brakuje Ci magnezu jedz gorzka czekolade (ale nie taka z napisem gorzka ale taka z minimum 80% kakao)

mi tez ciezko bez piwa... dzis tez jedno wypilam
a i na weekend wyjezdzam z tzem i tez bedzie wielkie pijanstwo ehhh
ale po ciezkim roku nalezy mi sie!!

a co do lodow to dorbze jest zastapic nimi slodycze bo to takie oszustwo- jak sie je zimne lody organizm spala kalorie zeby je ogrzac do strawienia
Oooo, to od tej pory w dni słodyczowe jem tylko lody! Będę sobie kupowała dwa big milki na tydzień i to będzie mój przydział Kurde, wolałabym zjeść jakiegoś Magnuma czekoladowego, or coś w ten deseń, ale i big milk starczy, jak mus to mus