2008-07-05, 11:10
|
|
Joanna d'Moder
|
Dot.: Eksperci ☠☠☠☠☠☠☠☠☠
Cytat:
Napisane przez kamuha
Przesyłają dwa startery za 9 zł i jedną kartę za 10.  Oproćz teog piszą, że solidne raporty po 2 i 4 tygodniach nagrodza doładowaniem za 30 
|
dzięki za odpowiedź.Fajna sprawa.
Cytat:
Napisane przez kaaSkaa
Ja biore teraz udzial w kampani Expressyourself.. więc niestety nic mi nie przysłali 
|
Ja też biorę,ale ta akcja jest beznadziejna.Przeczytałam regulamin na stronie Expressyourself i już wiedziałam,że się w to nie będę bawić .Akcja polega na zaprojektowaniu wzoru na samochód.
Teoretycznie gdybym wygrała to na podstawie regulaminu:- przenoszę prawa do wzoru na organizatora akcji-he he nieźle, ile tak wzór mógłby być wart,zwłaszcza że w odrębnej kategorii startują profesjonaliści (no chyba,że oni mają inny regulamin)

- drukują mój wzór na samochodzie-no fajnie,ale patrz wyżej
- udostępniam swoje dane i wizerunek na rzecz akcji
-patrz niżej po co
Co z tego mam?Wypożyczają mi samochód na chyba 14 dni żebym mogła z przyjaciółmi odbyć "trip" po Polsce,ale nic za darmo .Cała wyprawa musi być udokumentowana zdjęciami,które oczywiście udostępniam bezpłatnie organizatorowi konkursu.Regulamin chyba nie wspomina czy samochód przez te 14 dni jest ubezpieczony,więc co na wypadek kradzieży auta,stłuczki itp.?
Tak więc dziękuję,nie skorzystam.
|
|
|