Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki kształt paznokci -doradzamy WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-02-07, 07:47   #50
bernikula
Zakorzenienie

Dot.: Szerokie paznokcie i problem z kształtem.

Cytat:
Napisane przez happyfunnysmile Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ! Przychodzę z tym wątkiem, ponieważ już nie wiem co robić. Dostaje okropnej depresji gdy patrzę na swoje paznokcie😭. Nie umiem nadać swoim paznokciom jakiegoś ładnego kształtu, próbowałam i na kwadrat i na migdałki, efekt końcowy zawsze taki sam, co kończy się ścięciem paznokci na zero. Nie wiem co robić, mam wrażenie, że połowa z nich jest bardzo szeroka i są one jakieś takie Krzywe. Nigdy nie maluje paznokci bo mam wrażenie,że to tylko podkreśla ich okropny kształt. Dwa razy w życiu robiłam hybrydy i nie było to miłe doświadczenie. Dlatego proszę was o pomoc. Poradźcie mi co mogę zrobić. Jak widzę te wszystkie śliczne paznokcie u dziewczyn to od razu łzy w oczach. Dodam, że wizyta u kosmetyczki w tym momencie odpada i jestem zdana na siebie. Myślałam nawet o tipsach, ale boję się że to mi zniszczy paznokcie
Dlaczego niemiłe? Może to akurat jest rozwiązanie, jeżeli są bardzo krótkie manikiurzysta może Ci przedłużyć np na żel i wówczas nadać odpowiedni kształt. Może ta, u której byłaś nie była doświadczona albo po prostu nie miała wyobraźni

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując