Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szokujące/smutne historie nasze i z sieci - potrzebuję się wygadać - WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-06, 10:02   #1818
Maalwaaa
Rozeznanie

Dot.: Proszę przeczytajcie;(

Tego pierwszego art nie przeczytałam bo już dzis się popłakałam o wymienionym wyżej huskym. A oto moje przemyślenia:
Po pierwsze nie zostaną ukarani, a jeśli tak to będzie to zapewne 'smieszna' kara.
Po drugie pewnie rodzice mówią ;no jak to mój kochany (tu imię) nigdy nie byłby zdolny to takie dobre i uczynne dziecko'
Po trzecie bardzo niepokojące jest to że czerpali z tego przyjemność, że ich to bawiło uważam ze jeśli ktoś nie szanuje mniejszych braci to i nie uszanuje człowieka. Boje się że dziś mały szczeniak jutro człowiek. To jest wynik całkowitego braku empatii.
Po trzecie jak i u wiekszości oprawców każdy jest silny jak i mądry jak atakuje mniejszego od siebie, ciekawe czy tak łatwo by im poszło z ;wilkiem', dobermanem pitbulem czy innym podobnej rasy. Ja nie sądze.
Po czwarte ukarani powinni także zostać rodzice bo to brak w ich wychowaniu, że do tego doszło mówie tu o karze finansowej bo tylko taka mogła by ich zaboleć, a bestie ukrac, ponieważ musza poczuć że źle zrobili, jeśli nie dostaną kary wówczas będzie to dla nich przyzwlenie. I nastepny będzie człowiek.

Jeśli ktoś ma mocne nerwy jest film przedstawiający to bestwialstwo na tvn 24

Maalwaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując