Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inspirations czyli "Na szkle malowane"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-06, 12:44   #66
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania
Dot.: Inspirations czyli "Na szkle malowane"

Cytat:
Napisane przez castilia Pokaż wiadomość
Piękne prace Titanio Masz rękę do tego malowania oj masz
Najbardziej urzekły mnie motyle, szczególnie nr.2 i 3 bo po prostu uwielbiam te stworzenia Świeczniki, buteleczki i łapacz snów naprawdę rewelacyjne.
Dziewczyny mają rację. U Ciebie w wątku wieczna wiosna tak kolorowo i radośnie. Aha i avatarek masz śliczny!

Castilio, dziękuje za odwiedzenie mojego wątku oraz za opinie i zapraszam do siebie ponownie
cieszy mnie to ze podobaja Wam sie moje prace, przynajmniej nie trudzę sie nadaremno A kolorowo jest u mnie na zdjeciach bo tak lubie kocham nasycone kolory i transparentnosc szkła a jeszcze bardziej kocham płomień świecy za kolorowym witrażowym szkiełkiem stad namalowane przeze mnie świeczniki aktualnie maluje niską kwadratowa wazę, ktora mam zamiar przerobic w świecznik o tematyce:" Midnight in the town" i juz nie moge sie doczekac kiedy wyschnie i zapale w nim pierwszy tealight
a avatarek - cała ja - burza rudych lokow i wiosenna zielona suknia , dziękuje, tez go lubie

Edytowane przez Titania
Czas edycji: 2008-07-06 o 14:29
Titania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując