2008-07-07, 11:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
Napisane przez zizou
ja bym sie wybrala z checia, no ale zem od krakowa 100 kilometrow jest 
|
A ja jeszcze dalej... 
Cytat:
Napisane przez isa666
|
Fajny bajer. Szkoda, że u nas tej firmy nie ma, bo pewnie bym się skusiła.
Ja też moje zaniedbałam mimo posiadania NT. Jak kupiłam ten zestaw, to używałam regularnie i naprawdę mocne szpony wyhodowałam. Potem osiadłam na laurach nie chciało mi się codziennie bawić i skutek tego taki, że znów mi się stan paznokci pogorszył. No i teraz przeprosiłam NT Szkoda tylko, że Foundation już mi nieco zgęstniała i będę zmuszona kupić niebawem nową. W sumie dużo jej nie ma, ale tak czy siak z 1/4 się zmarnuje 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Dla mnie to najlepsze odzywki jakie sa wogole na rynku,uzywam juz od roku i mam naprawde niezle pazury
Przez prawie 8 m-cy uzywalam II a od niedawna I i mam swiety spokoj z panokciami a pomyslec ze myslalam o tipsach  bo mialam dosc juz problemow z rozdwajajacymi,lamiacymi i kruchymi paznokciami a suplementy.
|
Też dołączam do pochwał Z NT można sobie wyhodować naturalne "tipsy". Żadne inne odżywki czy witaminki tak nie pomagają. No i już po tygodniu widać różnicę, a z czasem można obserwować o ile grubszy paznokieć odrasta.
Cytat:
Napisane przez noseknosek
I ja się skusiłam na Nail Teka tyle że nie w zestawie  Jednak wolę co nieco więcej zostawić na bezcłówki
W zasadzie moje paznokcie są raczej mocne i twarde, ale mam wieczny problem z pękającym paznokciem na kciuku 
|
Też mi się tak robiło i NT i na to pomógł Także i Ty powinnaś być zadowolona.
|
|
|