Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-07, 12:27   #2615
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików

Dziendoberek ja dzisiaj z rana polecialam na basen i teraz jestem rzeska i gotowa do pracy (magisterskiej)

Cytat:
Napisane przez aga79 Pokaż wiadomość

Byłam dziś na rozmowie o nową pracę Prawdopodobnie zacznę od września Jak się cieszę,że odejdę z obecnej, która nie sprawia mi satysfakcji
I będę zarabiać o wiele, wiele więcej
Agus, gratulacje!! super!!

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość

To ja też tak zawsze robiłam Od wewnętrznej strony do zewnętrznej. Byłąm pewna, ze gdzieś o tym wyczytałam
Mariola, ale to wlasnie na odwrot!! od zewnatrz do wewnatrz (w strone noska) tez tak robie, mojej mamie polecila tak kosmetyczka

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
Dzięki

Ja zaczynam się dopiero denerwowac, że się nie denerwuję

Jestem na Psychologii Mediów. Temat to... Satysfakcja z życia kobiet uzależnionych od zakupów internetowych

Lip
, koniec nerwow! RELAX, TAKE IT EASY! temacik dla Ciebie tak prosty ze na pewno bedzie 6!!

a ja sie dzisiaj zabieram za moja magisterke - przynajmniej taki jest plan obrona w pazdzierniku a jeszcze nic nie mam prawie poganiajcie mnie Kochani!!

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość

Niektóre z Was brały udział w moim badaniu, ale większość ludzi wyłowiłam z Allegro. Oczywiście jeśli będą pytać powiem , że dodatkowo zalogowałam się na takim forum o zakupach i obserwowałam uczestniczki Muahahaha!
no ladnie, ja myslalam ze Lip tak nas lubi i dlatego tutaj z nami plotkuje a to wszystko byly obserwacje!!! hihih

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
Dzien dobry Truskaweczki
Czy WY sobie wyobrazacie, ze dzis odebralam moja MANKE?!!! Jestem w totalnym szoku! Co za tempo! Braaawo dla malych, zoltych
ale predkosci zoltki nabraly! oby tak dalej!

ja czekam na 3 paczusie z Tru w tym tyg blogie oczekiwanie

Cytat:
Napisane przez littlefrog Pokaż wiadomość
aaaa prezes mnie dziś złapał na siedzeniu w necie więc ani sobie Was nie poczytam ani nie popiszę bo trochę się boję że złapie mnie znow!
biedna Zabka

Sharpei, jak wyprobujesz Tigi to daj znac jak sie sprawuje jakie masz wloski? bo ja mam bardzo proste, niepodatne na krecenie, dosyc geste i chcialabym jakis srodek zeby mozna je krecic i zeby sie trzymaly

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora