2008-07-07, 12:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Dziendoberek ja dzisiaj z rana polecialam na basen i teraz jestem rzeska i gotowa do pracy (magisterskiej) 
Cytat:
Napisane przez aga79
Byłam dziś na rozmowie o nową pracę  Prawdopodobnie zacznę od września  Jak się cieszę,że odejdę z obecnej, która nie sprawia mi satysfakcji 
I będę zarabiać o wiele, wiele więcej 
|
Agus, gratulacje!! super!! 
Cytat:
Napisane przez Mariola13
To ja też tak zawsze robiłam  Od wewnętrznej strony do zewnętrznej. Byłąm pewna, ze gdzieś o tym wyczytałam 
|
Mariola, ale to wlasnie na odwrot!! od zewnatrz do wewnatrz (w strone noska) tez tak robie, mojej mamie polecila tak kosmetyczka
Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie
|
Lip, koniec nerwow! RELAX, TAKE IT EASY! temacik dla Ciebie tak prosty ze na pewno bedzie 6!!
a ja sie dzisiaj zabieram za moja magisterke - przynajmniej taki jest plan obrona w pazdzierniku a jeszcze nic nie mam prawie poganiajcie mnie Kochani!!
Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie
Niektóre z Was brały udział w moim badaniu  , ale większość ludzi wyłowiłam z Allegro. Oczywiście jeśli będą pytać powiem , że dodatkowo zalogowałam się na takim forum o zakupach i obserwowałam uczestniczki  Muahahaha! 
|
no ladnie, ja myslalam ze Lip tak nas lubi i dlatego tutaj z nami plotkuje a to wszystko byly obserwacje!!! hihih
Cytat:
Napisane przez m-habibi
Dzien dobry Truskaweczki 
Czy WY sobie wyobrazacie, ze dzis odebralam moja MANKE?!!! Jestem w totalnym szoku! Co za tempo! Braaawo dla malych, zoltych 
|
  ale predkosci zoltki nabraly! oby tak dalej!
ja czekam na 3 paczusie z Tru w tym tyg blogie oczekiwanie
Cytat:
Napisane przez littlefrog
aaaa prezes mnie dziś złapał na siedzeniu w necie więc ani sobie Was nie poczytam ani nie popiszę bo trochę się boję że złapie mnie znow! 
|
biedna Zabka
Cytat:
Napisane przez sharpei
|
Sharpei, jak wyprobujesz Tigi to daj znac jak sie sprawuje jakie masz wloski? bo ja mam bardzo proste, niepodatne na krecenie, dosyc geste i chcialabym jakis srodek zeby mozna je krecic i zeby sie trzymaly