2008-07-07, 13:27

| 

| 

| 

Zakorzenienie 

| 

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików

Dziendoberek  ja dzisiaj z rana polecialam na basen i teraz jestem rzeska i gotowa do pracy (magisterskiej)   

Cytat: 

Napisane przez  aga79

Byłam dziś na rozmowie o nową pracę   Prawdopodobnie zacznę od września    Jak się cieszę,że odejdę z obecnej, która nie sprawia mi satysfakcji     
I będę zarabiać o wiele, wiele więcej    

| 

Agus, gratulacje!! super!!   

Cytat: 

Napisane przez  Mariola13

To ja też tak zawsze robiłam   Od wewnętrznej strony do zewnętrznej. Byłąm pewna, ze gdzieś o tym wyczytałam   

| 

Mariola, ale to wlasnie na odwrot!! od zewnatrz do wewnatrz (w strone noska)  tez tak robie, mojej mamie polecila tak kosmetyczka  

Cytat: 

Napisane przez  Lipglossjunkie

| 

Lip, koniec nerwow! RELAX, TAKE IT EASY!  temacik dla Ciebie tak prosty ze na pewno bedzie 6!! 

a ja sie dzisiaj zabieram za moja magisterke - przynajmniej taki jest plan  obrona w pazdzierniku a jeszcze nic nie mam prawie  poganiajcie mnie Kochani!!  

Cytat: 

Napisane przez  Lipglossjunkie

Niektóre z Was brały udział w moim badaniu  , ale większość ludzi wyłowiłam z Allegro.  Oczywiście jeśli będą pytać powiem , że dodatkowo zalogowałam się na takim forum o zakupach i obserwowałam uczestniczki   Muahahaha!   

| 

no ladnie, ja myslalam ze Lip tak nas lubi i dlatego tutaj z nami plotkuje a to wszystko byly obserwacje!!!  hihih  

Cytat: 

Napisane przez  m-habibi

Dzien dobry Truskaweczki   
Czy WY sobie wyobrazacie, ze dzis odebralam moja MANKE?!!! Jestem w totalnym szoku! Co za tempo! Braaawo dla malych, zoltych    

| 

ale predkosci zoltki nabraly! oby tak dalej! 

ja czekam na 3 paczusie z Tru w tym tyg  blogie oczekiwanie  

Cytat: 

Napisane przez  littlefrog

aaaa prezes mnie dziś złapał na siedzeniu w necie więc ani sobie Was nie poczytam ani nie popiszę bo trochę się boję że złapie mnie znow!    

| 

biedna Zabka  

Cytat: 

Napisane przez  sharpei

| 

Sharpei, jak wyprobujesz Tigi to daj znac jak sie sprawuje  jakie masz wloski? bo ja mam bardzo proste, niepodatne na krecenie, dosyc geste i chcialabym jakis srodek zeby mozna je krecic i zeby sie trzymaly 

| 

| 

|