Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy na GG - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-07, 14:28   #1978
truskawkowa1993
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy na GG - część V

Cytat:
Napisane przez destinyxB Pokaż wiadomość
ja tak sie męczę rok i 3 miesiace . wiec jest fajnie . tyle ze mam z nim kontakt . spotykam sie z nim . wyjechal mi w maju do niemiec . chcialam o nim zapomniec przez ten czas ale ch. z tego wyszlo bo pisal do mnie i spoktalam sie z nim niedawno [ bo przyjechal chwilowo . ] aha i jeszcze mi zrobil nadzieje ze jak wroci to sie zobaczy . ii wszyscy moi przyjaciele go nienawidza ze mnie tak skrzywdzil ze tyle przez niego cierpie . z tej okazji nie daje sobie opisow ale cos tam dla Ciebie jakby mam .
i 3m sie . ;* bo wiem jak to jest i nikomu [prawie] tego nie zycze . aha i tez probowalam ulozyc se zycie z kims innym . w miedzy czasie bylo 3 facetow . ale bylo jeszcze gorzej ;D
ten 2 opis kiedys mialam ;

już się nawet nie bronię . bo tego co czuję zabić nie mogę.

Umiem tak dobrze udawać, sama siebie perfekcyjnie okłamać.

but they don't speak as loud as my heart ..
/ ale oni nie mowia tak glosno jak moje serce

Time won't heal . / czas nie wyleczy .

Is there someone who can make me
Wake up from this dream?
/ czy jest ktos kto potrafi mnie wybudzic z tego snu ?

b. dziękuję za opisy, przydały się i to jakk...

ja też z nim utrzymywałam kontakt.... on chciał, żebym zostala jego koleżanką, ale powiedziałam, że nie potrafię... i jak narazie jest cisza.... moi przyjaciele też go nienawidzą i do tego mówią, że on jest jakiś dziwny, bo zachował się wielokrotnie jak dziecko... ehh... widzę, że prawie ta sama sytuacja... no cóż.... trzeba żyć dalej.....Pozdrawiam...

__I gdyby ktoś jeszcze miał jakieś opisy to poproszę...____

I'll take the world, when it turns on you .../Zabiorę świat kiedy odwróci się od ciebie...

We never had it at all.../ W sumie to nigdy tego nie mieliśmy...

chcę cię nie lubić za to, że nie możesz być bliżej. jeszcze przybiegniesz. przyjdzieS.z
truskawkowa1993 jest offline Zgłoś do moderatora