2008-07-08, 08:27
|
|
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: Pupilowy zakątek z papieru
Beaux dziękuję, poniżej zamieszczam więcej podkolorowanych zakładek może też Ci któraś przypadnie do gustu
Agniesia125 dziękuję, moją faworytką też jest kobieta z różyczkami, muszę jej wreszcie spreparować pudełko
Glinka121 dziękuję
Yoanna21 dziękuję
bydgoszczanka dziękuję
klaudens dziękuję
nisi1983 dziękuję
bety32 dziękuję
hejasz dziękuję
Hania739 dziękuję
karola0507 dziękuję
tereska pergamano jest proste i fajnie się robi długimi wieczorami, spróbuj jeśli masz ochotę a z pewnością Cię to wciągnie. Mnie wciągnęło niesamowicie, tak że na dłuższą chwilę porzuciłam mój ukochany decoupage
bewix dziękuję
belaliza dziękuję
anka43 dziękuję
dahufka dziękuję
dajanka87 ATC to takie fajne maleństwa z papieru, podrzucam Ci link do poczytania, też możesz spróbować, na forum jest już parę wymianek ATCiaków a to bardzo fajna zabawa http://www.cafeart.pl/20070910602/ka...e_cudowne.html
noalia miło mi powitać Cię w moich skromnych papierowych progach, cieszę się że znalazłaś tutaj coś dla siebie
Co niektóre dziewczyny wiedzą, że Stonkowo zajechało do Cieszyna, zasiedlając całkowicie mieszkające tam dwie Stonki Chciałam coś zrobić dla dziewczyn na pamiątkę, wymyśliłam więc zakładki z pergamano. Każda zakładka wyszła mi inna, a ponieważ wyjeżdżałam do Cieszyna w lekkim szoku więc moje zdjęcia są, delikatnie mówiąc mało artystyczne Mam coś ostatnio problemy z ostrością w aparacie, chyba już jego dni dobiegły po prostu końca
|
|