2008-07-08, 10:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
dzieki  to ty i tak sie troche widze znasz. ja na ten temat kompletnie zielona jestem
natj wielkie dzięki  własnie o to mi chodziło  podobno w Holandii jest duzo takich sieci co mozna łapac za free  ale czy ja wtedy coś musze ustawiac sobie?? czy poprostu laptop sam mi łapie te sieci i ja tylko włączam net? pewnie to wielu osob jest banalne ale ja sie nie znam :/
|
powinno ci wyłapać po włączeniu kompa, ale ja tak miałam, że ktoś mi jakiś niekompletny system zainstalował i ta karta do tego internetu bezprzewodowego nie była zainstalowana, więc mi ten internet nie działał. Jeśli masz oryginalny system i nikt z nim nic nie robił, w sensie nie przeinstalowywał, powinno być ok. Jak nie, to metodą prób i błędów może wam się jakoś uda ustawić.
a mój komputer nie żyje, zalałam go piwem w weekend i ponoć mogę dać go do naprawy albo wymienić klawiaturę, ale oba rozwiązania wiążą się z kosztami
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Ja też się nie znam na tym kompletnie.
Ale mam dziś nawał roboty w pracy... nie wiem w co ręce włożyć. Mam nadzieję, że trochę się rozluźni za chwilkę 
|
a ja dziś, nie zapeszając, mam w miarę luz, ale ciiiicho, bo do 16 jeszcze trochę zostało
|
|
|