2008-07-08, 13:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
ej,o co chodzi z jakimiś zdjęciami, linkami?:P Ja też chcę Was zobaczyć :P i w zamian mogę się sama pokazać 
Przez ten wątek cały czas przesiaduję na ww uczelni i na razie zainteresowała mnie socjologia na UwB Przedmioty wydają się być interesujące 
Tylko głupie pytanie,ale co po takich studiach można robić, gdzie szukać pracy, jako kto?
Muszę znaleźć coś interesującego dla siebie na miejscu bo nie chcę stąd wyjeżdżać Myślałam nad prawem, ale jeśli w ogóle się dostanę to pewnie się nie utrzymam 
Jest politologia ze specjalizacją PR, ale na niepaństwowej uczelni, wrrr Wiadomo jak pracodawcy patrzą na papierek z takich szkół ...
Booże, czemu ja muszę mieszkać na takim zadupiu :P
Edit, już znalazłam co mogę po tym robić ;-)
"Bo po ukończeniu studiów masz duże szanse na znalezienie ciekawej pracy. Copywriter? Dziennikarz? Pracownik organizacji politycznej, społecznej, gospodarczej? Redaktor? Specjalista ds. promocji i marketingu? Doradca w dziale zasobów ludzkich? Pracownik organizacji pozarządowych? Nauczyciel wiedzy o społeczeństwie? Tym między innymi zajmują się absolwenci socjologii "
|
|
|