2008-07-08, 13:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia)
Cytat:
Napisane przez SandraBullock
Ja polecam na poprawę humoru przytulenie się do jednego z naszych milusińskich "braci mniejszych",czyli kota lub psa  .Kiedy głaszczę mojego kota albo przytulam swojego pieska,to nie dość,że to mi poprawia humor,uszczęśliwiam tym samym zwierzątko.A na spacer zawsze można zabrać psa.I wiadomo,że pupil będzie szczęśliwy i my,tym samym,bo sprawimy mu radość.A to lepsze niż kupowanie pudła nowego,zbędnego kremu czy balsamu,który rujnuje mi portfel(bo kolejny w tym miesiącu) i doprowadza do łez(gdzie ja go schowam???i kiedy zużyję???oczywiście ta reakcja po jakimś czasie)
:P:P:P
|
O tak zwierzaki to jest to. Nie mogę sie doczekać kiedy będę mieć wreszcie psiaka. W domu nie mogę go trzymać, ale za rok kończę studia, a gdy sie wyprowadzę przestaną istnieć wszelkie bariery (w sumie mogę mu już wymyślać imię ).
Od niepamiętnych czasów oswajam wspólnie z TŻ-tem wiewiórki w parku. Nie jest to takie czcze podziwianie, latem je uwieczniamy a zimą karmimy orzeszkami. Oto moje nowe kochane pyszczki (są jeszcze nieufne i boją się blisko podchodzić). 
PS. Kac moralny po kosmetycznych zakupach doskwierał mi wyjątkowo regularnie.
|
|
|