Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-08, 13:55   #4162
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
bo jak mi to powiedział to umierałam ze śmiechu ale jak chce to niech sobie kupi chcociaż ten model co wybraliśmy nie ma diamentów

może dlatego, że mój TZ jest taki męski no i on jak przymierzał obrączkę to nie mogłam powstrzymac smiechu jakoś mu nie pasuje hehe
Ja dzisiaj miałam godzinę na decyzję która, bo inaczej facet by się nie wyrobił z wykonaniem i sama musiałam podjąć dezyzję , jak jedna miała fajny model to była za wąska, jak nie była wąska to model nie ten, noramlnie paranoja, jak zaczęłam tak przeglądać to okazało się, że jest problem a musiałam wybrać coś konkretnego nie kombinacje bo późno....w końcu wybrałam 7 mm z łączonego złota (biało-żółta i akurat u mnie te kamyki się super komponowały) Teraz jestem taka podgrzana, jakbym miałam kolejny pierścionek dostać a nie obrączkę

A Tż się wkurzał wczoraj, bo on uznał, że jemu się te obrączki podobają, specjalnie tak na odwal się .....a ja powiedziałam, ze w Urzędzie mogę założyć ale żeby nie liczył, że taki badziew będę nosić, dlatego już zgodził się na zasadzie- zamawiaj co chcesz, ale masz nosić
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora