Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - do wszytkich cieploskorych wiosenek- wielka prosba;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-03-31, 18:10   #7
loti
Przyczajenie

Re: do wszytkich cieploskorych wiosenek- wielka prosba;-)

przykro mi skarbie....
ja sie kompletnie nie na podzialach na zimne i cieple nie znam ;(( nie chce cie wprowadzac w blad ....
test na necie tez mi wskazal zem wiosna, a dodatkowo testowalysmy sie wspolnie z przyjaciolkami....i wtedy roznice byly wyrazne - one zostaly sklasyfikowane jako lata.-)) tez ci to polecam....zdjecia niestety nie mam mozliwosci przeslac... ale troche sie opisze moze to ci pomoze
-cera zoltawo-zlocista- szybko ladnie sie opalam;-))
przyjaciolki - maja cery biale/rozowawe - w poporownaniu do moje oczywista...i opalaja sie cieezkooo, najpierw na czerwono-potem ladnie brazowieja....
-oprawa oczu- prawie niewidoczna;-(( jak nie mam henny to mnie nie widac, a kolor niebiesko - zielone - jak sie nie wyspie to sa turkusowe....najladniesze
u przyjaciolek - wyrazna oprawa- oczyska szaro niebieskawe
co jescze....
aaaa wlosy
w dziecinstwie bylam jasna blondynka, potem mi przeszlo na jasny braz....
i dobrze mi w zielonym.... ktory to kolor uwielbiam, a do tej pory unikalam go w ciuchach - nie wiem dlaczego...
to chyba tyle ..... a jedmo co mi nie pasuje do wiosny to to ze nie mam rumiencow;-)) jestem bladolica jak i moje przyjaciolki lata...
mam nadzieje, ze ci pomoglam chociaz troche
pzdr wiosennie
aga
loti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując