Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-08, 14:55   #243
KittyKati
Raczkowanie

Dot.: Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski

Cytat:
Napisane przez muammamija Pokaż wiadomość
Ja zuzylam wlasnie polowe opakowania tej za 100, juz po pierwszej ampulce widzialam efekty od razu, przy pierwszym myciu wypadlo mi mniej wlosow.

Odczuwam naprawde pozadne mrowienie a wrecz swedzenie przy masazu skory glowy po uzyciu placenty. Raz kropelka spadla mi na czolo i pozostawila taki wyrazny czerwony slad mam nadzieje ze to tylko dowod na to ze placenta dziala
hmmm,byc moze ta twoja wersja placenty jest bardziej skoncentrowana i stad te szybsze efekty i to mrowienie skory glowy ... a moglabys podac sklad?

tym zakraplaczem chyba sie zainteresuje.. moze wtedy nie bedzie mi sie nic marnowac i wylewac dzieki za pomysl
a co do vichy to chyba sie zgodze bo uzywalam juz kilku produktow tej firmy i efekty nigdy nie byly takie jak obiecywal producent :/ ..nie wiem jak jest z tymi ampulkami ..slyszalam ze dzialaja tylko wtedy jak sie je stosuje a po odstawieniu problem wraca ...a przy tej cenie trudno jest stosowac je dluzej :/
KittyKati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując