Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - INGLOT - bede komponowac paletki, wasze "must have" kolorystyczne??!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-08, 17:22   #2010
Joanna Brach
Raczkowanie

GG do Joanna Brach
Dot.: INGLOT - bede komponowac paletki, wasze "must have" kolorystyczne??!!

Cytat:
Napisane przez alexandra84 Pokaż wiadomość
btw. widziałyście, że wyprzedają te duże cienie? Um nie są po 9 (a były po 17zł). Będą coś w nich zmieniać. Oczywiście nie mogłam nie skorzystać z tej okazji Kupiłam sobie ciemny perłowy brązik

bedzie nowa formuła, wyprzedają wszystkie cienie "starej" jakości.

W głownym Inglocie w Wola Parku (mozna palety składać "od ręki") nie ma już większości kolorów do uzupełnień palet.. i już nie będzie

Z mojego źródła wiem, że nowe cienie mają być oparte o recepturę MACa (szpiegostwo przemysłowe- czyli konkurecja)

Już teraz INGLOT wprowadził nową serię - MATT COLLECTION, w której kolory są kilkukrotnie intensywniejsze niż w starych matach.. oraz trwalsze, i naprawdę bardziej matowe (większa zawartość pigmentu, nowa receptura)

Za jakiś czas.. możliwe, że dopiero po wakacjach zostanie wprowadzona linia nowych cieni połyskliwych.

Skomponowano mi juz palete-16 z cieni matt collection, ale wiem, że jeszcze chyba nie ma takiej mozliwości w sklepach..

A w Inglotach jest teraz wyprzedaż -jeśli kupisz PRO-8 lub 16 dostajesz 5 wkładów
(wyprasek) w cenie 10 pln!! wyjątkowo tanio promocja nie obowiązuje na freedom.
Joanna Brach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując