2008-07-08, 17:34
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 III
Cytat:
Napisane przez zaba21_22
Sohf to fajnie że dadzą ci nowy ten obiektyw. I tak że ci naprawią aparat, bratu jak kiedyś spadł i trochę się rozawlił, to w serwisie powiedzieli mu że nie złożą/naprawią mu tego aparatu, w domu przysiadł, poświęcił trochę czasu i naprawił go sobie sam  no ale to trzeba mieć dryg do takich rzeczy
A ja wczoraj wieczorem dorwałam program do obróbki zdjęć i to jego efekty:
|
widziałam kilka na n-k, fajnie Ci wyszło ja ostatnio też walczyłam z prog. graficznym, bo chciałam zrobić kolorowy element na czarno białym tle. nawet wyszło, ale babrania przy tym strasznie dużo:P
a co do aparatu, to coś tam się połamało, i to jest fakt, bo grzechotało w środku:P ale to trzeba mieć rękę do takich rzeczy. nam w serwisie za nowy obiektyw zaśpiewali 650zł, +wycena. a w końcu robimy to u takiego pasjonata, mam nadzieję, że będzie ok, bo z doświadczenia wiem, że często taki ktoś wie więcej niż "fachowiec" z serwisu:P
no i już trudno przepadło. nowy byśmy musieli znów brac na raty, a mam aktualnie troche takowych dość. zobaczymy, jak będzie coś szwankowało to się pomysli. na razie staram się być dobrej myśli
Aranko to fajny lumpek. ja tez mam jeden taki ze względnymi cenami, bo jak byłam w innych to włąśnie wszystko powyceniane, na 15, 20zł i to wcale nie jakieś super rzeczy:P
|
|
|