Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dieta garściowa kto chętny??? (cel: parę kilo w dół)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-08, 18:24   #1
ingaga
Raczkowanie

dieta garściowa kto chętny??? (cel: parę kilo w dół)

Kto chętny do przyłączenia się do diety garściowej? ja muszę zrzucić kilka kilo, dokładnie nawet nie wiem ile, bo aktualnie nie mam wagi, więc nie wiem, ile ważę, coś około 55 (skutek podjadania, stresów sesyjnych i słodyczy..), na początek chcę schudnąć do ok. 49. Całkiem niedawno ważyłam jakieś 45 kilo przy wzroście 164, ale niestety zaniedbałam się.. no i przytyłam dość znacznie:/ Wtedy schudłam z ok. 53 kilo nie podjadając między posiłkami, pijąc dużo wody, nie jedząc posiłki i jedząc trzy posiłki dziennie, ale dosyć skromne. Efekt: 45-44 kilo, ale także kilka problemów zdrowotnych. Teraz chcę to zrobić rozsądniej...

Plan więc jest taki: dieta garściowa, czyli jedzenie 5 razy dziennie co ok. 3 godziny posiłków o wielkości garści, oczywiście zdrowych (bez białego pieczywa, słodyczy itd), picie czerwonej herbaty 3-4 razy dziennie- wiem, nie jest smaczna, ale może jakoś się zmuszę (ponoć po miesiącu mozna nawet parę kilo zrzucić) no i oczywiście aktywnośc fizyczna: rower, bieganie, pływanie, gimnastyka itd..

Kto się przyłącza????
ingaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując