Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inny chłopak...połechtanie własnego EGO?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-08, 18:11   #1
Brasil22
Raczkowanie

Inny chłopak...połechtanie własnego EGO?

Witam Was,
Zaznaczę na wstępie, że jestem obecnie w związku z dużym stażem, jestesmy jednak jeszcze chłopakiem i dziewczyną, nic więcej...
Jakis czas temu nawiązałam z własnej woli (ja zrobiłam 1 krok) kontakt z pewnym chlopakiem - chcialam mu pomoc w pewnej sytuacji. No i mielismy b.sporadyczny kontakt przez internet. Ostatnio odezwał się z propozycją spotkania. Przez mysl przebiegly mi 2 mysli...spotkam sie, co mi szkodzi, pogadamy i tyle a druga to: jejku, nie moge przeciez! mam chlopaka... Kolezanka jednak zaczela mnie namawiac na to spotkanie, zaczela zartowac ze przeciez to nic takiego. Zgodzilam sie. Spotkalismy sie, on nie wie ze mam chlopaka - chyba. I na tym zakoncze opowiesc co dalej.
Trapi mnie teraz mysl: czy ja go nie wykozystuje jako kogos kto polechta moje ego...? Jak wspominalam od dlugiego czasu jestem z 1 chlopakiem, nie mialam wczesniej nikogo przed nim...tak wiec tylko on jest w moim zyciu. Troche brakowalo mi tego, aby ktos inny zwrocil na mnie uwage... czulam sie mniej atrakcyjna niz kiedys, teraz, jak ten chlopak zwrocil na mnie uwage czuje sie jakbym fruwala - zaznaczam, nie zakochalam sie. Jednak wiem, ze bede sie zle czula, jak on znow sie bedzie chcial spotkac...nie wiem co mu wtedy powiem myslalam zeby mu powiedziec, ze jestem zajeta...ale nie moglo mi to przejsc przez gardlo:/

Powiedzcie, czy moje zachowanie jest bardzo zle?
Czy moze ktoras zWas tak miala??
Brasil22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując