Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-08, 21:52   #2912
myk
Zadomowienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
No ba, ma się gust
Muszę Was zmartwić, on jest strasznie niefotogeniczny na żywo o wiele lepiej wygląda

Rózowa koszula odpada - nie ma opcji. On nosi niemal wszystko NIEBIESKIE, bo jak sam powiedział "ten kolor podkreśla jego oczy"
Gdzie takich można znaleźć? A swoją drogą to do mojego eks - eks - eks też jest trochę podobny z rysów twarzy To chyba umiłowanie do podobnego typu urody

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
gosiaczek to nie ja to mój dog
no jak on tak z wywalonym jęzorem cały czas łazi ..
Słodziak

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
a w załącZnikach - dla katerinki zdjęcie z domkiem bambuskowym i dla wszystkich mój siostrzeniec
Ale fajne bambuski

Cytat:
Napisane przez justyla122 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny i znowu tyle napisałyście
a ja byłam u cioci bo jej pies umarł tzn uśpili ją i ją pocieszałam bo sama wiem co to znacz to była córka mojego pieska, który odszedł 2,5roku temu

no a teraz się zastanawiam i chyba pójdę na kierunki tylko jak ja się wyrobię z nauką i życiem towarzyskim

A co do studiów - będzie dobrze! Ja pracuję, studiuję dziennie i też jakoś da się pogodzić, czasem jest ciężko, ale można

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie lubiłam facetów w różu, aleee ta mi wpadła oko i tz sie zgodził na chodzenie w niej .
Róż nie pasuje moim zdaniem każdemu, ale jak już pasuje to... mmmm No i pod warunkiem, że to taki róż jak na przykład właśnie ta koszulka, bo taki mega-róż to już średnio

Ja właśnie wróciłam ze spacerku, wyszłam z psem i spotkałam.. eks-TŻ'ta i jego kolegę Porwali mnie na piwo, w sumie sympatycznie było
zawsze gubiła coś..

myk jest offline Zgłoś do moderatora