Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-09, 13:24   #257
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
Eyna każda fotka jaka umieszczasz zachwyca mnie blaskiem i nie mów juz że każda pod światło bo twoje włosy są takie błyszczące
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Ślicznie ja sobie często na noc robię "ślimaczka" co by nieco podkręcić kudły. Efekt jest całkiem interesujący
Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Sliczne masz włosy A jakie gęste
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Śliczne masz włosy
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Eyna super włoski wyglądają strasznie zdrowo
Ehm, dziękuję Moim zdaniem są całkiem przeciętne i na pewno nie są gęste - choć może sprawiają takie wrażenie zaraz po myciu czy po rozpuszczeniu koka

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Szkoda tego kotka A nikt ze znajomych go nie weźmie gdybys miala pewnosc ze jest bezodmny? Może Włosomaniaczki z Krakowa?
Zobaczę jeszcze co z tym kotkiem, miałam zamiar wybrać się na działkę, ale do tej pory deszcz padał.

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Hej dziewczeta Kupiłam sobie dzisiaj WAXa chociaz miałam oszcczedziac ale tani był i jakas nowosc chyba bo to wax na lato z filtrami uv dostałam do tego jedwab płynny z tej samej firmy zobaczymy moze kupie wiekszy jak bedzie dobry i jeszcze czepek do włosów zeby nie musiec w folie zawijac zza całosc zaplaciłam cale 12,50 Uradowałam sie jak dziecko mam tylko nadzieje ze bedzie dobry jak normalny wax...
a u mnie tez ulewa poł godzina jak jasna cholera zlało,ale to dobrze przyroda odrzyje

Też jestem zainteresowana składem.. Nigdzie nie słyszałam o tym.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując