Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimowe zakupy ubraniowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-02-21, 23:06   #1
kotoplazma
Raczkowanie

Zimowe zakupy ubraniowe

Zastanawiam się nad zorganizowaniem ubioru zimowego. Chodzi mi konkretnie o kurtkę, płaszcz i buty.

Przez całe życie kupowałam sieciowkowe kurtki zimowe, mam jeden płaszcz sprzed 6? lat z House. Obecnie posiadam buty sztyblety z Lasockiego, które uważam za badziew.

W czym problem? Otóż chciałabym zakupić raz a porządnie coś, z czego będę zadowolona. Co do kurtki: mam dwie, jedna porzadna, mega ciepła z membranami ale... czuję się w niej jak nieatrakcyjny bałwan (chociaż chetnie załączyłabym zdjęcie, może wydziwiam). Mogę ją założyć na większe wyprawy. Druga to zwykła sieciówka, czarna z niby futrzanym kołnierzem (mój facet mówi, że jak od kloszarda)

Płaszcz chciałabym wymienić na PORZĄDNY, tak samo buty.

Ogólnie jestem zmotoryzowana i teraz większą część zimy przechodziłam w jesiennych kurtkach, bo bach do samochodu, ogrzewanie i jazda ale nie raz zmarzłam. Dlatego chcę mieć coś i ładnego i ciepłego. Kompletnie nie wiem gdzie i CZEGO szukać. Na jakie materiały zwracać uwagę?

Co do cen, to chciałabym się zmieścić do 500 zł za rzecz lecz nie będę się upierać, chce coś ekstra porządnego i wyglądającego.

Z góry dziękuję za jakieś porady 😉
kotoplazma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując