2018-02-22, 08:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon
Poli ja mialam 3,86 i gin mowila ze norma dla ciezarnych to max 2. Mam nadzieje ze reszta wynikow z badan wyjdzie dobrze i nie bedzie zadnego hashimoto, wystarczy ze groi mi operacja:/.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Tak tak , złe napisałam ? Hmm ja teraz mam 3 coś i biorę euthyrox
Cytat:
Napisane przez gilmoregirl92
Przepuściłam właśnie w Lidlu 450 zł  Masakryczne tłumy były, ale kupiłam wszystko co chciałam. Nie udało mi się tylko kupić rogala do karmienia, bo w ogóle ich nie przywieźli.
|
O matko szaaaalona [emoji854] to rogal miał być ? Niezłe
Ja dziś wstałam i pierwszy raz od obudzenia jest dramat , czuje się strasznie niedobrze mi , nie odprowadziłam corki do zlobka mąż z nia pojechał
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------
Cytat:
Napisane przez gilmoregirl92
Wyszłam od mojej ginekolog, z maleństwem wszystko super, ze mną trochę gorzej, chyba czeka mnie pessar i zwolnienie do końca ciąży  W 16. tygodniu zmierzymy jeszcze raz szyjkę macicy i zdecydujemy. Nie martwię się tym za mocno, bo moja bratowa miała w obu ciążach zakładany krążek i wszystko było ok, ale wolałabym tego uniknąć, wiadomo
|
Ale to co się dzieje ? Szyjka Ci się skróciła ? No ale faktycznie - lepiej pessar założyć ;* dobrze ze z dzieciątkiem wsyztsko dobrze [emoji7][emoji7][emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|