2008-07-09, 13:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
Napisane przez izazusia
A co do wierszyków to jak czegoś potrzebujecie dajcie znać. Np na urodziny koleżanki/ kolegi. Napiszcie tylko czego chcecie życzyć , czy ma być na wesoło czy na poważnie i da się zrobić 
|
Ty się tak nie oferuj, bo jeszcze się zgłoszę! 
Cytat:
Napisane przez agunia82
Zaraz będę nadrabiać zaległości i poodpisuje ewentualnie
Chciałam się pochwalić, że załatwiliśmy papierki w USC. I jeszcze się przy tym uśmialiśmy co nie miara. kierownik urzędu to niezły luzak, jak składaliśmy podpisy to wziął z biurka (nie wiem po co miał) aparat do mierzenia ciśnienia i się pyta czy może nam ciśnienie zmierzyć  Podpuściłam go żeby zmierzył TŻ-towi i faktycznie mu zmierzył  Potem zaczął się śmiać że będzie od dzisiaj mierzył ciśnienie każdej parze która przyjdzie dokumenty podpisywać
poza tym kupiliśmy garnitur dla TŻ-ta  Kolor bardzo ciemny brąz, prawie czarny, z delikatnymi prążkami brązowymi. Do tego kupiliśmy koszulę ecru i spinki do mankietów srebrno- złote. Wstrzymaliśmy się z kupnem krawata. Za komplet daliśmy niecały 1000zł. Kupiliśmy garnitur firmy, którą założyli byli pracownicy Vistuli, także krój fajny, materiał niezły a i cena niższa. Oczywiście garnitur i tak do przeróbek, ale nam to facet powiedział że to kwestia kilku dni żeby je zrobić.
Po południu spróbujemy wybrać się do księdza i będzie z głowy
A teraz będę nadrabiać zaległości w czytaniu Was 
|
Normalnie żem dumna z Cię!!!
Superaśnie, że już macie tyle załatwione! 
Cytat:
Napisane przez toverek83
a ja sie teraz bede zbierac po zamowione kwiaty dla rodzicow i chlodze szampona ale to dopiero kolo 17:30 im wrecze bo wtedy beda juz oboje po pracy...
mam cicha nadzieje ze sie uciesa choc trosecke 
|
Daję głowę, że aż się popłaczą ze szczęścia, że mają tak cudaczną córcię!! 
Cytat:
Napisane przez kina2807
ależ proszę Cię bardzo 
mówisz i masz 
|
FIU FIU
Dobrze Liloszek mówi, lasencjon jak się patrzy 
Świetna talia wg mnie - mniami 
Co do tych ramiączek, to ja nie jestem do nich przekonana...
I daję głowę, że gdybyś miała szeleczke na szyjkę to zwęziłabyś ramiona bardziej.
Właśnie ramiączka zwracają uwagę na ramiona!!!
Nie mówię, że Ty masz szerokie ramiona, bo tak na prawdę nie masz!!!
Ale z szelką wyglądałoby moim skromnym zdaniem jeszcze lepiej 
Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam tu niczym kotecku?? 
toverku- ależ Ty masz uparciucha!!! ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Gorzej niż z babą! :P
hehehehehhe
myslę, że śmietanka lepiej by pasowała, skoro taką masz suknię...
nie znam sie- to nie wiem
Kocham nad życie!!!
Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2008-07-09 o 13:38
Powód: toverek niedobry coś napisał... no i musiałam :]
|
|
|