Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobry Fryzjer w Poznaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 16:13   #2146
amona
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer Poznan

Witam wszystkich
To mój pierwszy post na forum, zacznę od tego że odkąd pamiętam moim fryzjerem była osoba z rodziny. Dzięki temu zawsze miałam nienaganną, dobrze "skrojoną" klasyczną fryzurę. Klasyczną w kształcie i kolorze co w pewnym momencie mnie znużyło. Jednak moje pierwsze doświadczenia z "innymi" fryzjerami nie były dobre".
Pierwszy raz udałam się na upięcie włosów do salonu (co prawda osiedlowego, ale pod szyldem salonu) gdzie fryzjerka nie mogła poradzić sobie z upięciem włosów i dostosowaniem grzywki do fryzury za co policzyła 150% wcześniej ustalonej ceny.
Drugi wybór padł na salon mieszczący się w willi niedaleko cytadeli-Jabbar. Dostałam się pod ostrza pewnej pani. O ile efekt "tuz po" był zadowalający, to efekt po i jej poczynania niekoniecznie. Przez pierwsze 15 minut cały zakład "wymacał" moje włosy, następnie obcięto i użyto (o zgrozo) degażówek do wykończenia fryzury. Efekt zadowalający tuz po strzyżeniu uzyskano dzięki dużej ilości prostujących specyfików i grubej szczoty. Po umyciu włosów okazało się że strzyżenie było tak chaotyczne i bez żadnych żeli, panek i modelowania nie ma mowy o normalnej fryzurze w której można wyjść na ulicę. Podczas modelowania odkryłam że użyte degażówki wyszarpały mi "gniazdo" z tyłu głowy a jedynym ratunkiem było wiązanie włosów w kitkę, bo w rozpuszczonych niewyprostowanych po prostu było widać niedoróbki.
Teraz kiedy włosy odrosły i zdecydowałam się na jakże odważny krok pójścia do fryzjera, po lekturze forum zdecydowałam się na Grupę Artystyczną Wagnera. Dziękuję za cenne informacje z forum, o wizycie nie omieszkam Was poinformować drogie Panie

uzyskałam informację o cenie strzyżenia w GAWW i wynosi przy włosach długich ok 90zł

Edytowane przez amona
Czas edycji: 2008-07-10 o 22:59
amona jest offline Zgłoś do moderatora