Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..Im bardziej próbowała zapomnieć, tym bardziej On w niej wzrastał..Tęsknota..:(hel p!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-09, 18:35   #1
aga852
Raczkowanie

..Im bardziej próbowała zapomnieć, tym bardziej On w niej wzrastał..Tęsknota..:(hel p!

Witam Was serdecznie moi Kochani Forumowicze !

Na początku może opowiem Wam tak z grubsza (;p) moją historię...
13.01.2005(!) zaczęłam chodzić z Mym Ex... Okazało się że to prawdziwe uczucie... Kochaliśmy się baaardzo... Wszyscy Nam zazdrościli mówiąc o Nas że jesteśmy świetną parą... Mój Ex był ideałem mężczyzny!... Tak! Uważam że ideał mężczyzny istnieje! Nie pił, nie palił(to nie znaczy że był jakimś sztywniakiem ;p) , był miły, czuły, zawsze potrafił mi pomóc w trudnych sytuacjach, nigdy nie było problemu jak chciałam się z nim zobaczyć, często rozmawialiśmy tak szczerze... od serca... mówił ze kocha mnie na zabój, że nie wyobraża sobie życia beze mnie... Ahhh wspomnienia... I tak było do czasu... po jakiś 10-11 miesiącach zaczęliśmy się jakoś częściej kłócić, byłam o niego zazdrosna(o to też były kłótnie...) No i jakoś tak wyszło że zerwaliśmy po roku bycia razem... W sumie była to nasza wspólna decyzja, ale on wyszedł z tą inicjatywą...
Później długo nie mogłam sobie z tym poradzić... prosiłam żeby jednak do mnie wrócił... płakałam... To była porażka... Przez ponad rok byłam sama.. Nie chciałam być z nikim, mimo że czasem nie brakowało mi adoratorów... Nie mogłam zapomnieć o moim Ex... Ciągle za nim tęskniłam mimo że urwaliśmy kontakt... (tak podobno miało być lepiej)...
No i w końcu poznałam T... Jakoś tak wyszło że się z nim związałam... Był cudownym facetem... ale nie tak cudownym jak mój Ex... Byłam z nim dłużej niż z Ex... niecałe półtora roku... Kochaliśmy się, ale też nie wyszło... Mimo tego że byłam z T... ciągle nie zapomniałam o Mym Ex... Chociaż rzadko sie widywaliśmy(z Ex) bo chodził do innej szkoły... Dowiedziałam się że ma dziewczynę...
Z T... nie jestem już jakieś niecałe pół roku... Jakis miesiąc temu (po długim milczeniu) odezwał się na gg mój Ex... Porozmawialiśmy sobie na luzie.. Zaczął się częściej odzywać...(chociaż nie za często- czasem pisał co u mnie słychać itp..:p). Niedawno rozmawiając z nim powiedział mi, że zerwała z nim dziewczyna... (zadzwoniła do niego i po prostu powiedziała ze zrywa.. -on jest teraz za granica ale za 2 tygodnie wraca )...
No i ja wciąż o nim nie zapomniałam... myślę o nim często... Chciałabym sie bardzo z Nim zobaczyć... Chciałabym spróbować jeszcze raz bo czuje że ja chyba naprawdę Go kochałam, kocham... że to była i jest taka prawdziwa miłość... Mam takie uczucie... Nawet gdy byłam z T... to często myślami wracałam do mego Ex... Uważam że ten chłopak jest idealny! Bardzo chciałabym rozpocząć wszystko od nowa... ale nie wiem co mam zrobić... Dzisiaj mój Ex napisał mi że jak wróci z zagranicy to może wyjedzie na wakacje do Chorwacji o ile wszystko wypali... Aha I jeszcze 2 sierpnia mam wesele brata.. Jeszcze nikogo nie poprosiłam jako osobę towarzyszącą... Chciałabym Jego ale przecież nie poproszę Go ot tak..;] Za mały mamy kontakt ze sobą.... No praktycznie żaden.. Tylko czasem to GG...
Tak bardzo bym chciała znów mieć Go przy sobie... ahhh.... Tylko co ja mam zrobić...
Nie chcę się za bardzo narzucać, bo może stwierdzić, że jestem upierdliwa... Nie wiem co mu napisać... Nie wiem jak zagadać o tym wszystkim... NIC nie wiem! Pomóżcie.. doradźcie coś... pytajcie o wszystko a odpowiem ... No co ja biedna mam czynić.. :|
_________________________ _________________________ _________________
Z góry dzięki za pomoc Forumowicze moi Kochani! Pozdrawiam
aga852 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując