Witam serdecznie wszystkich.
Czytam i mam nadzieje ze moze ktos mi pomoze w jakikolwiek sposob......tak bardzo cieszylismy sie ze bedziemy mieli Dzidzie, planowalismy ,odliczalismy czas ...a teraz pozostal tylko smutek i placz codziennie zadaje sobie pytanie jak to jest dlaczego wlasnie Ja?czasem mysle ze to tylko zly sen ide do lazienki patrze a mojego malego brzuszka juz niema

Gdy poszlam do giekologa dzien po zrobionym tescie ktory wyszedl pozytywnie okazalo sie ze to 5 tydzien szczescie bylo ogromne!!!tak chcielismy tak sie staralismy!
Lekarz powiedzial ze nie widzi plodu ale jest pecherzyk i jest yorks i ze wlasnie do yorksa doczeiony jest ok 2 mm plodzik czyli ciaza!!!
Czulam zmiany ktore powoli zachodzily w moim orgganizmie moj brzuszek rosl tak szybko ,czulam sie dobrze tylko spalam i spalam na przelomie 7 -8 tygodnia ciazy rano zauwazylam plamki na bieliznie lekko rozowe myslalm ze to reakcja na lek ktory lekarz przepisal mi na zapalenie dopochwowo krem przez 7 nocy.Popoludniu na wkladce zauwazylam lekko brazowawe od razu zadzwonilam i przenioslam moja wizyte na nastepny dzien.Poszlismy razem z narzeczonym oboje pewni ze nawet jesli cos sie dzieje lekarz temu zaradzi to tylko naprawde malutkie plamienie ale niestety lekarz stwierzil ze krwawi nadzerka ale nie tylko ...powiedzial ze plodu juz niema ze moze go nie bylo gdyz w piatym tygodniu go nie widzial a moze zle sie rozwijal i organizm sam dokonal selekcji..............wie le nie pamietam caly czas plakalam stracilismy naszego Skarba!
Ginekolog wypisal mi skierowanie do szpitala ale powiedzial ze moj organizm sam powinien sobie z tym poradzic ze pojawi sie krwawienie wszystko zostanie wydalone potem tylko wizyta kontrolna .
Minelo dokladnie 10 dni bardzo trudnych dni wciaz tylko plamie zadnego obfitego krwawienia .silne bole brzucha szczegolnie w nocy.
Mieszkam obecnie w Irlandii dlatego obcja szpitala przeraza mnie bardziej

Oczywiscie dzwonilam juz do lekarza Polskiego ktory przyjmuje tu w Dublinie byl nie mily powiedzial ze moge za jakis czas przyjsc ponownie na wizyte do niego albo poczekac dwa tygodnie i zrobic test ciazowy jesli wyjdzie negatywny to wszystko wporzadku.
Wydaje mi sie ze to nie tak czytalamr ozne fora wypowiedzi kobiety nawet w 6 tygodniu mialy krwawienia a Ja nic .lLekarz zbyl mnie gdyz za udzielanie informacji przez telefon nie dam mu tyle samo co za wizyte czyli 100 E!
czy jest ktos kto moglby mi pomoc ?