2008-07-10, 07:46
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
Napisane przez eweelinaa91
śn: serek wiejski light ze szczypiorkiem
II śn: 1 zawijasek z serem żółtym light i szynką z indyka
ob: omlet z 3 jaj z 2 plasterkami szynki z indyka, pomidorem, rzodkiewką, szczypiorkiem (mój pierwszy w życiu, za dużo o 1 jajo  )
podw: wymieszany jogurt naturalny, jakieś 70g twarogu chudego, 2 kopiaste łyżeczki kakao i 15 orzechów laskowych
kol: twaróg chudy z pomidorem
|
Jadlospis OK, tylko ja na sniadanie dobrzucilabym jakies warzywka.
Cytat:
Napisane przez balti
to ja teraz zamieszam...pisząc, że schudłam wcześniej 5 kg bez większych wyrzeczeń miałam na myśli następująca dietę (fakt, chyba nie doczytałam do końca wszystkich wytycznych I fazy) Po prostu jadłam wszystko poza chlebem, ryżem, ziemniakami i makaronem. Na prawdę. Nawet czekolada się znalazła od czasu do czasu. Pewnie ma się to nijak do I fazy a jednak efekty były piorunujące. Teraz jestem 2 dzień na SB i o ile do południa jest super o tyle najgorzej jest wieczorem.Mam wilczy apetyt. Co prawda próbuję jeść wszystko bez chleba, ale jednak jem  . a nie powinno się jeść po 18  Chyba trochę liczę na taki sam wynik jak poprzednio, a może się nie udac, bo organizm już raz to przerabiał. Zobaczymy. Faktem jest, że po tamtej diecie pozostała świadomość, że chleb jest mi na prawdę wcale nie potrzebny. Obywam się bez niego bez problemu i czuję, jak szybko pozbywam się dziwnej nazwijmy to "opuchlizny" brzucha, bo jak nazwac cos co po jednym dniu znika? Nadwagi się nie zrzuca w takim tempie. Niestety nie jest różowo. Moją magiczna liczba jest 60 i 59. Są to cyfry, których nie mogę przejść ( w dół). Więc zaczynam tę nierówna walkę. Jutro 3 dzień.
|
Moim zdaniem nadal mozesz zrzucic sporo kg, ale pamietaj, ze na poczatku spada woda. Poza tym jak juz pisaly dziewczyny nie musisz zjadac kolocji o 18. 3 godziny przed snem normalna kolacja z warzywami, a 1godz. tylko bialko. Fakt, ja tez chleb jem baardzo rzadko, bo jakos nie czuje potrzeby jedzenia go. I rzeczywiscie brzuszek taki gladszy sie wydaje. Ale moim zdaniem to brak weglowodanow powoduje taki prosty brzuszek. A zastoj wagowy to norma, wiec niczym sie nie martw i nie poddawaj, bo to minie! Dalej trzymaj sie diety, cwiczen i bedzie super. Powodzenia!
|
|
|