Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-02-26, 09:52   #86
sonnerin
Rozeznanie

GG do sonnerin
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤

Cytat:
Napisane przez klaudetka Pokaż wiadomość
dawaj znać jak postępy! kciukasy!

Hadise, sonnerin , pijcie koktajl żeby się na luty załapać

Ooo właśnie zapomniałam o Zawitkowskim ale poćwicze to podnoszenie z przytulaniem do siebei i jednak trzymaniem główeczki, chociaż pod paszki jak biorę i do góry to nie lata jej ta główka jakoś specjalnie i od razu podtrzymuję jak wisi na ramieniu już. Dziekiii

A u mnie się szykuje dziś nocny chrzest bojowy, tż wraca do pracy i oczywiście ma nocną zmianę, więc zostajemy same licze na dwa, trzy spokojne nocne karmienia... dam radę!
Ale ja tak serio to nie chce jeszcze rodzić tzn. ze dwa dni to z chęcią poczekam, więc raczej się oszczędzam. A jest to związane z tym, że dzisiaj i jutro jeszcze robimy takie brudne i kurzące rzeczy w mieszkaniu i wolę to przeczekać, żeby jakoś doprowadzić je potem do porządku (teraz to nawet nie mam jeszcze łóżeczka pościelonego).

Muszę też niestety stwierdzić, że zrobiły mi się chyba rozstępy na brzuchu przez ostatnie dwa tygodnie i brzuch mnie tak Swędzi, że aż mi się płakać czasami chce i bym sobie tą skórę wydrapała ehh. A było już tak pięknie.

A wszystkim wam gratuluję maluszków, bo wcześniej nic nie pisałam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

sonnerin jest offline Zgłoś do moderatora