Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-02-26, 13:44   #2007
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część III

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
Śliczny kociak [emoji7]

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Niestety potwierdzam [emoji22] u mnie to nawet 3 kilo z dnia na dzień spada, lub rośnie

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Tygodniowo to bardzo duży spadek, ale pewnie VisionAM chodziło o takie niby spadki jak u mnie

Przez dwa tyg.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
Pisałam wam że będę miała 3ciego kotka? kocham 3 kolorki od dawna... mieliśmy wziąć że schroniska ale się baby nie dogadaly i oddaly mojego kotka innym ludziom. Ale znalazłam takiego o cudaka😊
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...05&oe=5B487440

Cudna tylko dzika. Ale juz jedną dzikuske wyprostowalismy i jest miziakiem😉
Ale więcej nie będzie kotkow ani nic innego... pies ma 10 lat jeszcze teoxhe mu zostało... A koty juz 2 są więc są wszystkie sprzęty drapaki kuweta miski zabawki leżaczki... mój kocha koty A ja zapragnęłam 3 kolorka... no więc mnie kocha najbardziej 😍 do końca tygodnia nam ja powinni przywieźć... jakby co zostawiają na próbę jakby jednak gryzl drapal osikiwal i niszczył... można oddać. Choć wolałabym nie😊

Pisałam na forum gdzie od lat jestem z dziewczynami to parę mnie wysmialo parę się zniesmaczylo. Wiadomo jakbym miała 3 bahorow to byłoby super nawet jakbym była z 5 w ciąży... Ale jak koty to be to głupia to stara panna kociara itp itd...wrrr

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nie przejmuj się
Ważne ze Ty jesteś szczesliwa z kociakami i tyle

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując