Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda "plus size"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-10, 11:52   #2178
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia
Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Cmoksia mi się jednak to czerwone nie podoba. Masz świetną "górę" i nie wiem czemu ją zakrywac
przez to coś czerwonego i tak wszystko widać
Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
To znaczy, przepraszam... Masz fantastyczną małą czarną i nosisz ją do DŻINSÓW???? Dla mnie w ogóle ta 'moda' na noszenie spodni do sukienek jest... zła. Jeszcze ujdzie chudziutkim, którym warstwy nie szkodzą a pomagają, ale nie nam!

Cmoksiu! Ubieraj się, a nie przebieraj! To czerwone mi się nie podoba, ale widziałam Cię całą na wcześniejszych zdjęciach i sądzę, ża pasuje do Twojego stylu.

Chciałabym zobaczyć Cię w tej sukience, samej, myślę, że wyglądałabyś oszałamiająco!

Pozdrawiam!
ja ją kupiłam jako tunike, bo jest za krótka i noszę nie do dżinsów, a do sztruksów

oo nie, nie pokażę się w samej sukience co najwyżej nad morzem na plaży tak normalnie swoich krzywych kolan i cellulitu pokazywać nie będę

nie rozumiem tego o ubieraniu się, a nie przebieraniu - skoro uważasz, że to coś czerwonego mi pasuje, to dlaczego uznajesz to za przebierankę?

Cytat:
Napisane przez margaretka02 Pokaż wiadomość
Co to jest P&C?
Peek&Cloppenburg, to jest sklep typu właśnie Van Graff, gdzie są ciuchy przeróżnych firm, od w miarę przystępnych cenowo (na wyprzedażach ) do takich o kosmicznych cenach