Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-10, 11:53   #3102
Serenite_
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Serenite, przekonaj mnie ze ja tez chce tego shimmerka mam szanse zdobyc go od Wizazanki ktorej nie podpasowal i nie moge sie zdecydowac czy on daje metaliczny polysk czy male rozowe drobinki?

WSZYSTKIE POSIADACZKI SHIMMERA ROSE PROSZONE SA O PRZEKONANIE MNIE ZE TEZ GO CHCE prosze podac wszystkie jego cudowne zalety

antycellulit czy wyszczuplanie? ile razy trzeba sie tak zafoliowac?
Cudownie odświeża, ożywia, odmładza

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Nerozka, nie smutaj! Nie wszystkie egzaminy muszą być od razu zdane. Najlepszym się zdarza czasem zabraknie po prostu szczęścia, bo wiadomo NIKT nie wie wszystkiego. A jak pytania nie podejdą to dupka blada

Będziemy trzymać Tylko nie bardzo pamiętam, co Cię czeka jutro o 11?

Ja też wielbię Esprit

Ania, Ty szalejesz przed wczasami! Oni wszyscy padną do Twych wypielęgnowanych, odzianych w klapeczki, bezcellulitowych nóg.
Może Ty nie zmieniaj koloru włosów lepiej. Jak wrócisz to się skarmelizujesz, przed wyjazdem może nie ryzykuj Wiesz, co blondzia to blondzia - zawsze w cenie

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość

Dziewczynki, postępowanie egzaminacyjne na stopień awansu nauczyciela mianowanego. Oby wszystko wypaliło, było kworum, panie ekspertki dojechały i by wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo ze strony pani wizytator. Ufff...
To moje pierwsze postępowanie które przeprowadzam i mam lekkiego cykora by wszystko poszło zgodnie z planem.
Więc wsparcie z Waszej strony mile widziane.

Cześć Paulinko.
mocno

neroza zdasz po wakacjach
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora