2008-07-10, 11:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Cytat:
Napisane przez *nulka*
Serenite, przekonaj mnie ze ja tez chce tego shimmerka  mam szanse zdobyc go od Wizazanki ktorej nie podpasowal i nie moge sie zdecydowac  czy on daje metaliczny polysk czy male rozowe drobinki?
WSZYSTKIE POSIADACZKI SHIMMERA ROSE PROSZONE SA O PRZEKONANIE MNIE ZE TEZ GO CHCE prosze podac wszystkie jego cudowne zalety
antycellulit czy wyszczuplanie? ile razy trzeba sie tak zafoliowac? 
|
Cudownie odświeża, ożywia, odmładza
Cytat:
Napisane przez Guarana
Nerozka, nie smutaj  ! Nie wszystkie egzaminy muszą być od razu zdane. Najlepszym się zdarza  czasem zabraknie po prostu szczęścia, bo wiadomo NIKT nie wie wszystkiego. A jak pytania nie podejdą to dupka blada
Będziemy trzymać Tylko nie bardzo pamiętam, co Cię czeka jutro o 11?
Ja też wielbię Esprit
Ania, Ty szalejesz przed wczasami! Oni wszyscy padną do Twych wypielęgnowanych, odzianych w klapeczki, bezcellulitowych nóg. 
Może Ty nie zmieniaj koloru włosów lepiej. Jak wrócisz to się skarmelizujesz, przed wyjazdem może nie ryzykuj  Wiesz, co blondzia to blondzia - zawsze w cenie 
|

Cytat:
Napisane przez AsikS
Dziewczynki, postępowanie egzaminacyjne na stopień awansu nauczyciela mianowanego.  Oby wszystko wypaliło, było kworum, panie ekspertki dojechały i by wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo ze strony pani wizytator. Ufff...
To moje pierwsze postępowanie które przeprowadzam i mam lekkiego cykora by wszystko poszło zgodnie z planem. 
Więc wsparcie z Waszej strony mile widziane.
Cześć Paulinko. 
|
mocno
neroza zdasz po wakacjach
|
|
|