Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrześniowe 2018 ❤
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-02-26, 20:38   #2303
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤

Cytat:
Napisane przez Aretse_S Pokaż wiadomość
Heledore, kruella - dzięki babeczki no to juz coś wiem, bede sie nastawiac psychicznie, ze pewnie cos dostane na zbicie..
Lepiej dostać

Cytat:
Napisane przez Wers1989 Pokaż wiadomość
U mnie prenatalne przełożone na czwartek, tak się niefortunnie ułożyło, że nie można było zrobić pomiarów. Rączkami i nóżkami machało, serduszko ładnie biło, ogólnie wszystko ok oprócz tego oporu w przewróceniu się na dobrą stronę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Hehe uparciuch mały [emoji7] to czekamy na czwartek

Cytat:
Napisane przez Aretse_S Pokaż wiadomość
Hej, pisalam wczesniej o tym, ze mialam bardzo wysoki wskaznik IgG w badaniu na cytomegalie, wiec zrobilam dodatkowo IgM i na szczescie okazuje sie, ze ujemny uff..

Dodatkowo mialam badanie TSH - 2,6. Czytalam rozne opinie, ze dla kobiet w ciazy optymalne jest 2,5, w innych,ze do 4. Jakie mialyście wyniki?

Masz tak na granicy, ale chyba lepiej zbić No to chodzi o to by ułatwić prace tarczycy która bardzo czesto w ciąży nie daje rady - a potem wraca do normy

Ja po laryngologu - załamała ręce ze nic mi dać nie może , jestem 6 tydzień chora !! Albo 7 już się gubię wrrr.
Jedyne co mi dołożyła to Nasvin dla dzieci i mam nadzieje ze to troszke pomoże na ten stan zapalny.
A tak to mam robić to co robię plus pic calcium

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora