2005-04-05, 13:18
|
|
Rozeznanie
|
Jeszcze raz prosze Was o pomoc! Chodzi o typ..
Zalaczam fotki i pytanie standardowe: Jakim jestem typem kolorystycznym?? Kiedys robilam taki watek ale nikt prawie mi nie odpowiedzial moze sie zlitujecie i mi pomozecie
?? Wiem ze jestem dziwnym przykladem ale dla ulatwienia troche pomoge. Moje piegi sa w kolorze zolto-zlotym. Brwi naturalne zadnej henny <niedlugo pojda do kosmetyczki na regulacje heh :P )Posiadam sporo rozszerzonych naczynek. Opalam sie na buraka hihi po kilku dniach dochodzi do malej pigmenatcji na kolor brzoskwiniowy. Dosc szybko sie opalam ale moja skora jest pozniej zaogniona. Moj fototyp to chyba jest II, ale nie jestem pewna. Kolorek oczu hmm na pierwszy rzut oka sa zielone, ale jak dluzej sie przyjzemy to jest w nich cos z "blekitnego nieba" hihi. Pieprzykow mam doslownie 4 na calym ciele. Lubie kolorki i nasycone i blade, pastele mile widziane, dobrze mi w cukierkowym rozu ktory uwielbiam mmmmmmmm... hehe ale w czerwieni tez sie dobrze czuje, ogolnie niezbyt dobrze wygladam w lososiu hmm i to chyba tylko ten kolorek.Wloski sa troche po renowacjach teraz sa zwiazne ale tylko takie mialam zdjecia jak bede w rozpuszczonych to tez wkleje. Kolrek naturalny to blond ale nie tak zlocisty i jasny jak ten. I to chyba na tyle, jak by jakies pytanka to zadawajcie Bardzo bardzo czekam na odpowiedzi. Napiszcie w jakich kolrkach mi bedzie dobrze, jak mam sie malowac, co z moim nosem zrobic zeby wydal sie mniejszy :/ wrr jaki podkaldzik czy w zolc wpadajacy w roz czy moze w brzoskwinie??Jaki kolor rozu? I tak ogolnie przeciez Wy sie na tym znacie.
P.S. Prosze nie smiac sie ze zdjecia z rozwarta paszczeka hii <usmiech>, bo niestety jestem strasznie niefotogeniczna nie tak jak wy!
|
|
|