2018-02-27, 09:54
|
|
Wtajemniczenie
|
Czy wierzycie w mordy rytualne na dzieciach w Watykanie? Upadek Kościoła, afery
Obiło mi się kilka razy o uszy coś takiego jak rytualne mordy na dzieciach w Watykanie. Myślicie, że to prawda? Informacja o tym i o tym, że jak się to wyda, to Kościół ma upaść (i będzie to wkrótce) jakoś wiąże mi się w jedną całość z tym, co teraz się dzieje - że właśnie ujawniane są różne afery, np. molestowania. Jeszcze 10 lat temu był jakiś chyba inny czas, ludzie nie widzieli jeszcze tak jasno czarno na białym jak dzisiaj, że ktoś inny nie ma prawda molestować drugiej osoby. Dla mnie to, że takie rzeczy są ujawniane jest pozytywne i świadczy o dojrzałości naszego społeczeństwa.
Ujawniane są teraz też skłonności księży do pedofilii, więc może to jednak prawda z tymi rytualnymi mordami? Co o tym myślicie? I czy wierzycie w upadek Kościoła w najbliższym czasie? Podobno upadek ten wcale nie oddali nas od Boga, ale przeciwnie, przybliży, bo upadnie bariera.
Tutaj poniżej mam filmik - o tych mordach rytualnych informacja zdobyta w czasie regresji w hipnozie. Założyłam wątek o tym, bo może to właśnie dobrze, taka mała cegiełka. 
|