Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze raz prosze Was o pomoc! Chodzi o typ..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-04-05, 13:29   #2
maja_s
Rozeznanie

GG do maja_s Wyślij wiadomość przez MSN do maja_s Send a message via Skype™ to maja_s
Re: Jeszcze raz prosze Was o pomoc! Chodzi o typ..

To jeszcze raz ja! Nie wiem dlaczego ale ucielo mi polowe watku a tyle sie napisalam buuu NO ale napisalam jeszcze ze:
Mam duzo rozszerzonych naczynek. Opalam sie dosc szybko jednakze na buraka i po kilku dniach dochodzi do slabej pigmentacji na kolor raczej brzoskwiniowy. Moja skora po opalaniu jest bardzo tkliwa zaogniona. Bardzo dobrze czuje siew nasyconych jak tez bladych kolrkach, pastele mile widziane. Uwielbiam cukierkowy roz ktory czesto "nosze" ale w czerwieni tez jest mi dobrze. Brwi niedlugo ida do kosmetyczki na regulacje. Kolorek w ktorym niezadobrze wygladam to lososiowy i pistacjowe z reguly wszystkie kolorki rozmyte do mnie nie pasuja. Moja oczeta :P Na pierwszy rzut oka sa zielone ale jak by dluzej sie nim przyjrzec to maja cos z "blekitnego nieba" hihi :P Wloski sa po malej renowacji wczesniej bylam blondynka ale nie tak zlocista i jasna jak teraz, ale relfeksy tez byly sloneczne. hmm Jak by jakies pytanka to zadawajcie bo juz nie wiem o czym pisac. Aha na moim ciele sa 4 pieprzyki :P W kolorze bursztynu. Aha moj fototyp to chyba II Jak myslicie??
maja_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując