|
Dot.: 1994
Oprócz Evanescence słucham głównie Three Days Grace, The Used, Bullet For My Valentine, Nightwish, Cradle Of Filth, The Gazette, My Chemical Romance, Nirvana, Seether, Sugarcult,Disturbed, Simple Plan
Ale lubię też DragonForce, Escape The Fate, Linkin Park, Muse, Aiden, The All American Reject, Bring Me The Horizon, Flyleaf, Paramore, Czesław Śpiewa, Happysad, I Am Ghost, Billy Talent, Alesana, Korn, System of A down, The Killers,
Chromonikielnia ale Ci dobrze, mieszkasz w Żarach, ja też bym tam chciała mieszkać. Kiedyś mieszkam bardzo blisko Żar i teraz żałuję, że się wyprowadziłam...
Jutro idę do fryzjera zrobić coś z moimi koszmarnymi włosami bo się strasznie zarosłam. Myślałam o fryzurze w stylu emo i pomalowaniu na czerwono grzywki i jeszcze zrobieniu pasemka (skunksika) Troche się boje bo pierwszy raz idę do tej fryzjerki, a jestem strasznie wybredna wiec nie wiem czy ze mna wytrzyma i co zrobi z moimi włosami...
Monika1994 wracaj do nas szybko. Jesteś tutaj strasznie potrzebna. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić to forum bez Ciebie. Mnie też ludzie dobijają, dziwnie na mnie patrzą i w ogóle nie tolerancyjni są. Wracaj do nas jak najszybciej...
fear is only in our minds but its taking over all the time
You poor sweet innocent thing
dry your eyes and testify
you know you live to break me- don't deny
sweet sacrifice
|