Dot.: Wasze "ulubione" błędy językowe cz.3.
Cytat:
Napisane przez agafisia
Nie cierpię takiego oceniania - wypociny... nikt na co dzien nie zastanawia się nad tym jak i co pisze czy poprawnie czy nie... Nie lubię mocnego przekęcania i byków które rażą w oczy. Ale przyczepianie się do każdej dupereli mnie chyba jeszcze bardziej wkurza... Nikt nie jest profesorem Miodkiem...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------
Dlatego znikam z tąd bawcie się dobrze - ja i moja pisownia jesteśmy za głupie na ten wątek
|
Profesor Miodek jest profesorem Miodkiem. Są też i inne wykształcone i obeznane w temacie osoby.
Pa, płakać nie będziemy.
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------
Cytat:
Napisane przez agafisia
Nie cierpię takiego oceniania - wypociny... nikt na co dzien nie zastanawia się nad tym jak i co pisze czy poprawnie czy nie... Nie lubię mocnego przekęcania i byków które rażą w oczy. Ale przyczepianie się do każdej dupereli mnie chyba jeszcze bardziej wkurza... Nikt nie jest profesorem Miodkiem...
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------
Dlatego znikam z tąd😎 bawcie się dobrze - ja i moja pisownia jesteśmy za głupie na ten wątek 😁😁
|
|