Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogowe dzieciaczki 07/08
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-10, 16:20   #306
Ania mama Buddy
Raczkowanie

GG do Ania mama Buddy Send a message via Skype™ to Ania mama Buddy
Dot.: Blogowe dzieciaczki 07/08

Miszalinkowo- dzięki za poradę nie będę go hamowac, tylko mnie zlosci jak spotykam się wśród obcych ludzi na placu zabaw z pytaniami typu: "a on tak sam, czy stawiany jest na nogi??" hehe cóż polacy już tak mają, jestem przecież odpowiedzialną mamom i czytam książki itd i sama bym w zyciu dzicka nie stawiała by mu nóżek lub kręgosłupka nieskrzywić. Moja droga a Tobie (co już pisałam na blogu) śliczna kobietka rosnie. Zresztą Mili od początku też jest spora kobietką i tez u niej wszytsko szybko idzie- chociażby ząbki!!!! Bardzo mi się podoba jak ją pieknie ubirasz

zyletkowe zycie- moja droga a kto Ci powiedział ze jak ktoś mieszka w irlandii to 300zł to dla niego mało?? woda sodowa nieuderzyła mi jeszcze do głowy i ja bardzo szanuje pieniądze i cenię ich wartośc. Jesli piszesz na publicznym forum takie rzeczy to sama siebie wysawiasz na komentarze i niespodziewaj się tylko klepania po plecach ale i opinii takich jak moja- czyli krytycznych, pisząc że niebędziesz roztrząsała spraw rodzinnych a nastepnie opisując całe niesnanski rodzinne sama sobie przeczysz. Odpowiem krótko- wiem jak to jest usłuszec takie rzeczy (nie mając nawet ślubu w przeciwieństewie do Ciebie), wiem jak jest usłyszec nawet gorsze rzeczy (babcia, brat) tylko że ja niezmaierzam Ci ich opisywać i wdawać się w szczegóły. Piszesz że prezent musieli dac...no niesądzę prezentu nikt dawać nikomu nie MUSI, bo prezent daje się z wolnej woli i z własnych chęci, a darowanemu koniowi się w zęby niepatrzy. Mniejsza o ich intencje czy chcieli w ten sposób wyciągnąc pojednawczą rękę czy szczere to nie było mnie chodzi o Twoje wyceny prezentów i to co Ci sie nalezy. Nic się w zyciu nikomu od nikogo za darmo nie należy!!!! Mieszkam w irlandii ale materialistką niejestem i dla mnie 300 zawsze będzie dużo, od rodziny jak coś dostaję do dziecka to nawet jesli jest to słoiczek z gerberka a 3 zł to bardzo się cieszę mówię szczere dziękuję i uważam za miły gest!!!!
Ania mama Buddy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując