Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-10, 16:02   #255
100mil
Przyczajenie

Dot.: Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski

Przeczytałem wszystkie posty tego tematu i zamówiłem dzisiaj placentę za dziewięć dyszek Placen HP. Muszę też przyznać że tylko na tym forum jest poruszony wątek o placencie. Mam nadzieję że ten środek spełni moje oczekiwania, bo zamierzam odzyskać linię włosów na zakolach i troszkę ją cofnąć. Używam minoxa2%-stymulator wzrostu włosów podatnych na DHT, jako bloker siemie lniane, myję skalp i włosy mydłem siarkowym w celu ich pogrubienia i oczekuję od placenty że zrobi przełom na mojej głowie w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Jednakże nie doczytałem się czy po odstawieniu tego specyfiku te włosy zostają na dłuższy czas i w wyniku biologicznej odnowy wypadają lecz odrastają nowe, czy jest tak jak poprzednio ale bez odrostu, czy też wypadają od razu przy odstawieniu placenty? Prosiłbym o odpowiedź kompetentną osobę Szukałem wiele w internecie ale odradzam bo jakoś niektórzy publikują obmierzłe zdjęcia.
P.s. Mam 20 lat jakby ktoś pytał za wczasu

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Geniusz odpowiada na jeszcze nie zadane pytanie
100mil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując