Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-10, 18:49   #281
Agnieszka32
Zadomowienie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr

Cytat:
Napisane przez street-spirit Pokaż wiadomość
Przejrzałam jeszcze raz Twój wątek i mam taką propozycję:

OD CIEBIE:

We-Ma, Pędzel do pudru – kilka razy użyty, starannie uprany w physiogelu
Sally Hansen, French Manicure Insta-Dri
– preparat nawierzchniowy do frencha, powoduje wysychanie lakieru w 30 sekund, użyty kilka razy, ubytek niezauważalny, kartonik, pojemność 13,3 ml
Avene, Very High Protection, Emulsion, SPF 50+ - nowa próbka 5 ml, ważna do 11.2010
Yves Rocher, Pure Calmille, 2 w 1 Mleczko do demakijażu i tonik z aktywnym wyciagiem z rumianku – nowy, 150 ml, ważny do 07.2009
Yves Rocher, Bronze nature – Samoopalające mleczko do twarzy i ciała 3 w 1 (rozświetla skórę, nawilża i wygładza oraz zapewnia naturalny efekt opalenizny w 1 godzinę), świetne oceny na KWC, pozostało 45% ze 150 ml, ważne do 05.2009

Yves Rocher, Relaksujący olejek do masażu z eukaliptusem – nowy, 150 ml, ważny do 10.2010.

Yves Rocher, Hamamelis, Nawilżające mleczko do ciała – nowe, 50 ml, ważne do 06.2009

ODE MNIE:

- Elizabeth Arden Green Tea ok. połowa ze 100ml
i 15 ml L de Lolita lub Escada Magnetism (albo po kilka ml tego i tego ) - odlewki zrobię w buteleczkach z atomizerem albo w klasycznych atomizerach - zależy jakie pojemności wybierzesz

Co Ty na to?
Jestem jak najbardziej chętna Oprócz Green Tea, poproszę 10 ml Escady i 5 ml L. Escady może byc wiecej, a L mniej (w zależności od atomizerków).